Készítési mód:
A megmosott sertéshúst csíkokra vágjuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a Piros Aranyat, a zúzott fokhagymát, kevés sót és a csíkokra vágott sertéshúst. Kicsit lepirítjuk, beletesszük a babérlevelet, fehér borssal ízesítjük, majd kevés folyadékot aláöntve félig puhára pároljuk, Zsírjára pirítjuk, és kevés liszttel meghintjük. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a csíkokra vágott savanyú uborkát, a csíkokra vágott sonkát és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
nyersanyag | mennyiség |
sertéshús | 70 g |
vöröshagyma | 20 g |
sav. uborka | 20 g |
olaj | 5 g |
liszt | 5 g |
par. püré | 10 g |
sonka | 10 g |
fokhagyma | 1 g |
Ízesítéshez felhasznált anyagok: só, bors, Piros Arany
Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
213 kcal | 18 g | 11,3 g | 8,5 g |