Hozzávalók

Mennyiség

orsótészta

75 g

kaliforniai paprika

30 g

kígyóuborka

30 g

paradicsom

1 darab

lilahagyma

¼ darab

fekete olajbogyó

10 szem

olíva olaj

2 evőkanál

fokhagyma

¼ gerezd

balzsamecet

1 evőkanál

só, bors, friss bazsalikom és petrezselyem

 

 

Elkészítés:

A tésztát sós vízben megfőzzük és hűlni hagyjuk. A zöldségeket apró kockára vágjuk és a tésztával összekeverjük. Az olajból, balzsamecetből, fűszerekből, bazsalikomból és petrezselyemből salátaöntetet készítünk, összeforgatjuk a tésztával és azonnal tálaljuk.

Energia: 419 Kcal, Fehérje: 9,9 g, Zsír: 17,3 g, Szénhidrát: 55,4 g