Hozzávalók |
Mennyiség |
Sertéscomb |
100 gramm |
Vöröshagyma |
25 gramm |
Fokhagyma |
0,5 gerezd |
Teljes kiőrlésű zsemle |
¼ darab |
Tojás |
0,5 darab |
Tej |
35 gramm |
Zsírszegény sajt |
25 gramm |
Fűszerpaprika, Só |
Ízlés szerint |
Kókuszzsír |
1 teáskanál |
Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk, közben a zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és ledaráljuk. Ezeket a hozzávalókat egy tálban összekeverjük, közben a tojást is hozzákeverjük, majd sóval és paprikával fűszerezzük. A trappista sajtot kockákra vágjuk, ez lesz a fasírt tölteléke. A masszából kis gombócokat gyártunk, amiknek a közepébe 1-1 kis kockasajtot teszünk. A sütőt közben előmelegítjük. Egy tepsire sütőpapírt fektetünk, kevés kókuszzsírral lekenjük. A fasírtokat a tepsire helyezzük és készre sütjük.
Energia: 463,5 Kcal, Fehérje: 29,95 g, Zsír: 32,9 g, Szénhidrát: 12,7 g
(kép forrása: internet)