Hozzávalók

Mennyiség

Brokkoli

150 gramm

Csirkemell

100 gramm

Tojás

0,5 darab

Natúr joghurt

10 gramm

Zsírszegény sajt

20 gramm

Snidling, Só, Bors, Szerecsendió

Ízlés szerint

Kúkuszzsír

5 gramm

 

Elkészítés:

A brokkolit rózsákra szedjük, és sós vízben megfőzzük. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben, kevés kókuszzsír hozzáadásával készre sütjük. Amikor a brokkoli ekészült a csirkéhez adjuk és tovább pirítjuk őket. Az ételt megszórjuk szerecsendióval. A tojást a joghurttal, sajttal és ízlés szerint a snidlinggel kikeverjük, a szószt sóval és borssal ízesítjük. Kivajazott tűzálló tálba belekanalazzuk a ragut, és ráöntjük a krémet, a tetejét sajtta szórjuk. Az ételt addig sütjük míg a tojásos massza megszilárdul és a sajt megpirul.

Energia: 356,9 Kcal, Fehérje: 36,75 g, Zsír: 21,5 g, Szénhidrát: 10,97 g

(kép forrása: www.pinterest.com)