Hozzávalók |
Mennyiség |
Virsli |
80 gramm |
Burgonya |
100 gramm |
Kelkáposzta (zsenge) |
80 gramm |
Joghurt (zsírszegény) |
0,75 dl |
Fokhagyma |
0,5 gerezd |
Vöröshagyma |
20 gramm |
Bors |
Ízlés szerint |
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
Az édesburgonyát héjastól sütőbe tesszük, puhára sütjük, ha elkészült a héját óvatosan lehúzzuk. Egy serpenyőben a vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a gyömbért, az édesburgonyát, a fűszereket és a gyümölcsleveket, kicsit összefőzzük, majd teljesen pépesítjük.
Energia: 317 kcal, Fehérje: 15,7 gramm, Zsír: 16,5 gramm, Szánhidrát: 25,7 gramm
(kép forrása: internet)