Hozzávalók

Mennyiség

Pulykacomb (darálva)

30 gramm

Sertéscomb (darálva)

30 gramm

Kacsamáj

15 gramm

Vöröshagyma

25 gramm

Paprika

25 gramm

Sárgarépa

30 gramm

Majoranna

Ízlés szerint

Fűszerpaprika

Ízlés szerint

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A kacsamájat tisztítás után szintén kisebb kockákra aprítjuk. A hozzávalókat egy keverőtálban alaposan elkeverjük. Egy jénai tálba fektetjük a szalonnát, a masszát belekanalazzuk és óvatosan körbetekerjük a szalonnával. A fasírt alá kevés vizet öntünk, alufóliával fedjük, majd 180 fokon előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ezután a fóliát levesszük a húsról és hagyjuk, hogy a forró sütőben az étel külső része szépen megpiruljon.

Energia: 308 kcal, Fehérje: 19,9 gramm, Zsír: 22,3 gramm, Szénhidrát: 6,3 gramm

 

(kép forrása: internet)