Hozzávalók

Mennyiség

Farfalle tészta

80 gramm

Cukkini

25 gramm

Padlizsán

25 gramm

Vöröshagyma

20 gramm

Paradicsom

25 gramm

Paprika

20 gramm

Olíva olaj

5 gramm

Bazsalikom

Ízlés szerint

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

Egy lábasban sós, enyhén olajos vizet forralunk a tésztának, majd megfőzzük.

A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. A paprikát, cukkinit, padlizsánt, és paradicsomot felszeljük, a hagymához adjuk és ízlés szerint fűszerezzük. Amikor a tészta megfőtt leszűrjük, az elkészült zöldségekkel összekeverve tálaljuk.

 

Energia: 319,6 kcal, Fehérje: 11,4 gramm, Zsír: 1,48 gramm, Szánhidrát: 64,8 gramm

 

(kép forrása: internet)