Hozzávalók |
Mennyiség |
Tengeri halfilé |
150 gramm |
Kókuszzsír |
1 teáskanál |
Tejföl 12% |
30 gramm |
Citromlé |
Néhány csepp |
Só |
Ízlés szerint |
Tárkony |
Ízlés szerint |
Bors |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A halat enyhén megsózzuk, majd borssal és citrommal ízesítve legalább egy órán át állni hagyjuk. A szeleteket ezután egy kókuszzsírral kikent, hőálló üveg tálba egymás mellé helyezzük, a tejfölt összekeverjük a fűszerekkel, majd a keveréket a halra öntjük. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Energia: 222 kcal, Fehérje: 25,6 gramm, Zsír: 8,2 gramm, Szénhidrát: 1,5 gramm
(kép forrása: internet)