Hozzávalók |
Mennyiség |
Spárga (konzerv/friss) |
100 gramm |
Vaj |
5 gramm |
Graham liszt/Zabpehelyliszt |
1 teáskanál |
Főzőtejszín 10%-os |
0,1 dl |
Csirkemell sonka |
25 gramm |
Petrezselyem zöld |
Ízlés szerint |
Só |
Ízlés szerint |
Bors |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A spárgakonzervet nagyjából 200 ml vízzel pépesítjük, fűszerezzük, majd felforraljuk. A tejszínből és lisztből habarást készítünk, és a leveshez adjuk. A sonkát ízlés szerint csíkokra vágjuk, vajjal kikent, forró serpenyőben megpirítjuk, majd tálaláskor a levessel fogyasztjuk.
Energia: 111 kcal, Fehérje: 7,7 gramm, Zsír: 6,2 gramm, Szénhidrát: 4,8 gramm
(kép forrása: internet)