Hozzávalók

Mennyiség

Burgonya

70 gramm

Paradicsom

30 gramm

Póréhagyma

20 gramm

Balzsamecet

Ízlés szerint

Citrom

Ízlés szerint

Méz

1 gramm

Petrezselyem zöld

1/5 csokor

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és karikákra vágjuk. A paradicsomot és a póréhagymát szintén karikákra vágjuk, és a burgonyával keverjük. A többi hozzávalóból öntetet készítünk, majd a zöldségekre locsoljuk és néhány órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a salátát felaprított petrezselyem zölddel szórjuk.

 

Energia: 93 kcal, Fehérje: 3,2 gramm, Zsír: 0,4 gramm, Szénhidrát: 19,3 gramm

(kép forrása: www.peanutbutterandpepper.com)