Hozzávalók |
Mennyiség |
Csirkemell |
100 gramm |
Cékla |
200 gramm |
Graham zsemle |
1/3 darab |
Tojás |
1/5 darab |
Kefir |
30 gramm |
Kókuszzsír |
5 gramm |
Só |
Ízlés szerint |
Szerecsendió |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A céklát egészben megfőzzük, majd meghámozzuk és félbe vágjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A főtt, aprított csirkemellet, a vízbe áztatott zsemlét és a többi hozzávalót alaposan elkeverjük, majd a céklába töltjük. Az ételt előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Energia: 288 kcal, Fehérje: 28 gramm, Zsír: 8,8 gramm, Szénhidrát: 24,3 gramm
(kép forrása: www.recipes-plus.com)