Hozzávalók

Mennyiség

Halfilé

200 gramm

Citromlé

Néhány csepp

Zöldfűszerek (snidling, kapor, bazsalikom, oregánó)

Ízlés szerint

Zsírszegény kefir

20 gramm

Zsírszegény túró

20 gramm

Bors

Ízlés szerint

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A halszeleteket megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük. Citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel.
Egy tűzálló tálat sütőpapírral bélelünk vagy vajjal kikenünk, a szeleteket a tálba helyezzük. A kefirt és a túrót összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.
A halszeleteket megkenjük a szósszal és alaposan átsütjük. 

Energia: 185,4 kcal, Fehérje: 38,9 gramm, Zsír: 1,4 gramm, Szénhidrát: 4,8 gramm