Hozzávalók

Mennyiség

Rizs

15 gramm

Csirkemell filé

30 gramm

Sárgarépa

25 gramm

Zeller

25 gramm

Fehérrépa

15 gramm

Zsírszegény joghurt

25 ml

Finomliszt

1 teáskanál

Ízlés szerint

 

Elkészítés:

A csirkemellet ízlés szerint kockákra vágjuk, felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk és sóval szórjuk.
Közben a zöldségeket kockákra vágjuk, a rizst megmossuk. Ha a hús már félpuhára főtt, hozzáadjuk a zöldségkockákat és a rizst.
Amikor minden megpuhult a lisztet a joghurttal alaposan elkeverjük, a meleg levesből kis adagokat kanalazunk hozzá, ha eltűntek a csomók, óvatosan a leveshez adjuk.
A levest még egyszer felforraljuk.

Energia: 131 kcal, Fehérje: 10,88 gramm, Zsír: 0,55 gramm, Szénhidrát: 20,24 gramm