Hozzávalók

Mennyiség

Sárgarépa

80 gramm

Fehérrépa

50 gramm

Zeller

20 gramm

Víz

250 ml

Csirkemell

100 gramm

Natúr joghurt

1 teáskanál

Só, Bors, Babérlevél

Ízlés szerint

A zöldségeket megpucoljuk és felszeleteljük, a csirkemellet megtisztítjuk, ízlés szerint daraboljuk és a sóval, borssal és babérlevéllel feltesszük őket főni. Ha a zöldségek és a hús is megfőtt a húst és a babérlevelet kivesszük, a zöldségeket pürésítjük.

Egy kanál natúr joghurtot a zöldséges elegyhez adunk, ízlés szerint kevés mustárral keverhetjük.

A szószt és a csirkemellet zsemlegombóccal vagy tésztával tálaljuk.

Energia: 165,1 kcal, Fehérje: 26,71 gramm, Zsír: 1,27 gramm, Szénhidrát: 11,16 gramm

(forrás: www.blueapron.com)