Hozzávalók

Mennyiség

Tonhal

80 g

Rozsliszt

30 g

Lilahagyma

10 g

Fokhagyma

¼ gerezd

Víz

50 ml

Petrezselyem zöld

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

Ízlés szerint

Elkészítés:

  1. A tonhalkonzervet lecsepegtetjük, egy kis keverőtálba rakjuk, villával átnyomkodjuk.

  2. Hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, lisztet, a fél dl vizet, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk az apróra vágott petrezselymet.

  3. Berakjuk a hűtőbe minimum fél órára.

  4. A masszából gombócokat formálunk és sütőbe téve zsírmentes kisütjük.

Energia: 361 kcal, Fehérje: 23,02 g, Zsír: 12,96 g, Szénhidrát: 37,63 g

(kép forrása: www.tastespotting.com)