Hozzávalók |
Mennyiség |
Libacomb |
150 g |
Libazsír |
5 g |
Vöröshagyma |
10 g |
Fokhagyma |
¼ gerezd |
Bors |
Ízlés szerint |
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
-
A libacombokat sózzuk, borsozzuk, néhány percet pihenni hagyjuk.
-
A libazsír nagy részével kikenünk egy beáztatott cserépedényt.
-
Az edénybe kevés vizet öntünk, belehelyezzük a combokat, a vöröshagymát, a felezett fokhagymát, lefedjük és sütőbe tesszük.
-
A sütő hőmérsékletét 180 C fokra állítjuk, és körülbelül 1,5 óra alatt készre sütjük.
Energia: 328,6 kcal, Fehérje: 28,65 g, Zsír: 22,96 g, Szénhidrát: 1,43 g
(kép forrása: www.neogaf.com)