Hozzávalók

Mennyiség

Padlizsán

150 g

Vöröshagyma60g

60g

Kókuszzsír

8 g

Fűszerpaprika

0,5 kávéskanál

Petrezselyem

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

Ízlés szerint

Félzsíros túró

20 g

Elkészítés:

1. A padlizsánt alaposan megmossuk, majd kettévágjuk, a belsejéből kikaparjuk a tölteléknek való helyet, ezután megszórjuk sóval.

2. A vöröshagymát felaprítjuk, üvegesre pároljuk, majd a túróhoz adjuk. A hagyma után a fűszereket is elkeverjük és a kész tölteléket a padlizsánra halmozzuk.

3. A padlizsánt a sütőbe tesszük és készre sütjük.

Energia: 205 kcal, Fehérje: 11,91 g, Zsír: 12,44 g, Szénhidrát: 11,08 g

(kép forrása: www.cleaneatingmag.com)