Hozzávalók |
Mennyiség |
Padlizsán |
150 g |
Vöröshagyma60g |
60g |
Kókuszzsír |
8 g |
Fűszerpaprika |
0,5 kávéskanál |
Petrezselyem |
Ízlés szerint |
Bors |
Ízlés szerint |
Só |
Ízlés szerint |
Félzsíros túró |
20 g |
Elkészítés:
1. A padlizsánt alaposan megmossuk, majd kettévágjuk, a belsejéből kikaparjuk a tölteléknek való helyet, ezután megszórjuk sóval.
2. A vöröshagymát felaprítjuk, üvegesre pároljuk, majd a túróhoz adjuk. A hagyma után a fűszereket is elkeverjük és a kész tölteléket a padlizsánra halmozzuk.
3. A padlizsánt a sütőbe tesszük és készre sütjük.
Energia: 205 kcal, Fehérje: 11,91 g, Zsír: 12,44 g, Szénhidrát: 11,08 g
(kép forrása: www.cleaneatingmag.com)