Hozzávalók

Mennyiség

Kapor

10 g

Kókuszzsír

7 g

Liszt

8 g

Joghurt/Kefir

20 g

Tojássárgája

1/3 darab

Bors

Ízlés szerint

Ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kaprot alaposan megmossuk, majd apróra vágjuk. A kókuszzsírt egy lábosban felhevítjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a kaprot, 2-3 percig alacsony lángon pároljuk, hogy a kapor biztosan megpuhuljon.
2. A levest ezután felöntjük vízzel, ízesítjük sóval, borssal és 10 percig főzzük.
4. A tojássárgáját kikeverjük a joghurttal és kevergetés mellett a leveshez adjuk, kicsit összefőzzük.

Energia: 128,2 kcal, Fehérje: 2,98 g, Zsír: 9,48 g, Szénhidrát: 23,8 g

(kép forrása: www.noblepig.com)