Tészta

Hozzávalók

Mennyiség

Gesztenyemassza (cukormentes)

40 g

Tojás

30 g

Sütőpor

0,5 kávéskanál

Cukrozatlan kakaópor

1 kávéskanál

Nyírfacukor

5 g

Krém

Hozzávalók

Mennyiség

Kókusztej (cukormentes)

70 g

Csokoládés pudingpor (cukormentes)

0,25 csomag

Nyírfacukor

3 g

Elkészítés:

1. A tojássárgáját a nyírfacukorral, a kakaóporral és a sütőporral kikeverjük. Közben a tojásfehérjét felverjük, és a masszához forgatjuk.
2. Egy csomag natúr gesztenyemasszát is hozzákeverünk az elegyhez, és őzgerinc formában megsütjük
3. A kókusztejben megfőzünk egy csomag csokoládépudingot nyírfacukorral.
4. Amikor kihűlt a tészta és a puding, a tésztát kettévágjuk, megtöltjük a pudinggal, majd a tetejét, oldalát is megkenjük, és hűtőbe tesszük.

Energia: 191,9 kcal, Fehérje: 5,14 g, Zsír: 4,65 g, Szénhidrát: 31,87 g