Tészta
Hozzávalók |
Mennyiség |
Gesztenyemassza (cukormentes) |
40 g |
Tojás |
30 g |
Sütőpor |
0,5 kávéskanál |
Cukrozatlan kakaópor |
1 kávéskanál |
Nyírfacukor |
5 g |
Krém
Hozzávalók |
Mennyiség |
Kókusztej (cukormentes) |
70 g |
Csokoládés pudingpor (cukormentes) |
0,25 csomag |
Nyírfacukor |
3 g |
Elkészítés:
1. A tojássárgáját a nyírfacukorral, a kakaóporral és a sütőporral kikeverjük. Közben a tojásfehérjét felverjük, és a masszához forgatjuk.
2. Egy csomag natúr gesztenyemasszát is hozzákeverünk az elegyhez, és őzgerinc formában megsütjük
3. A kókusztejben megfőzünk egy csomag csokoládépudingot nyírfacukorral.
4. Amikor kihűlt a tészta és a puding, a tésztát kettévágjuk, megtöltjük a pudinggal, majd a tetejét, oldalát is megkenjük, és hűtőbe tesszük.
Energia: 191,9 kcal, Fehérje: 5,14 g, Zsír: 4,65 g, Szénhidrát: 31,87 g