Hozzávalók |
Mennyiség |
Karfiol |
135 g |
Kókuszzsír |
3 g |
Víz |
30 g |
Kemény sajt |
60 g |
Tojás |
40 g |
Bors |
1 kávéskanál |
Só |
1 kávéskanál |
Elkészítés:
Tészta:
1. A karfiolt ledaráljuk, vagy morzsákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, pároljuk, majd ha megpuhult, lehűtjük..
2. Ezután összekeverjük a sajttal, tojásokkal és a fűszerekkel.
3. Egy kizsírozott vagy sütőpapíros tepsibe egyengetjük a masszát, majd 170 fokon, 15 percig elősütjük.
Feltét:
1. Amíg a tészta sül, lereszeljük a sajtot, majd ha kicsit megpirult a tészta, ráegyengetjük. A sajtra sonkát és gombát teszünk, majd a sütőbe visszatéve pirulásig sütjük.
Tészta: Energia: 358,2 kcal, Fehérje: 24,72 g, Zsír: 25,77 g, Szénhidrát: 6,40 g
Feltét: Energia: 188,2 kcal, Fehérje: 21,18 g, Zsír: 9,19 g, Szénhidrát: 4,97 g
kép forrása: www.greenkitchenhistories.com