Hozzávalók

Mennyiség

Karfiol

135 g

Kókuszzsír

3 g

Víz

30 g

Kemény sajt

60 g

Tojás

40 g

Bors

1 kávéskanál

1 kávéskanál


Elkészítés:
Tészta:
1. A karfiolt ledaráljuk, vagy morzsákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, pároljuk, majd ha megpuhult, lehűtjük..
2. Ezután összekeverjük a sajttal, tojásokkal és a fűszerekkel.
3. Egy kizsírozott vagy sütőpapíros tepsibe egyengetjük a masszát, majd 170 fokon, 15 percig elősütjük.
Feltét:
1. Amíg a tészta sül, lereszeljük a sajtot, majd ha kicsit megpirult a tészta, ráegyengetjük. A sajtra sonkát és gombát teszünk, majd a sütőbe visszatéve pirulásig sütjük.
Tészta: Energia: 358,2 kcal, Fehérje: 24,72 g, Zsír: 25,77 g, Szénhidrát: 6,40 g
Feltét: Energia: 188,2 kcal, Fehérje: 21,18 g, Zsír: 9,19 g, Szénhidrát: 4,97 g

kép forrása: www.greenkitchenhistories.com