Hozzávalók Mennyiség
Csirkecomb 250 g
Zabpehely 40 g
Parmezán jellegű sajt reszelve 25 g
Vöröshagymapor 3 g
Fokhagymapor 0,5 kávéskanál
Olíva olaj 1 evőkanál
Fűszerpaprika 0,5 kávéskanál
Kurkuma 1 kávéskanál
Só Ízlés szerint

Elkészítés:

1. A zabpelyhet ledaráljuk, összekeverjük a sajttal és a fűszerekkel. A húst csíkokra vágjuk, picit sózzuk, belemártjuk az olajba, majd megforgatjuk a fűszeres zabpehelyben.
2. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk, forró sütőbe tolva pirosra sütjük (230 fokon 20 perc).
Energia: 590,65 kcal, Fehérje: 64,71 g, Zsír: 22,95 g, Szénhidrát: 27,37 g

Forrás: www.becomingness.com