Hozzávalók: |
Mennyiség: |
Csirkemáj |
170 g |
Mustár |
1 evőkanál |
Napraforgóolaj (lehet sertés zsír is) |
1 evőkanál |
Bors |
Ízlés szerint |
Majoranna |
0,5 teáskanál |
Borsikafű |
0,5 teáskanál |
Bazsalikom |
0,5 kávéskanál |
Elkészítés:
1. A májakat megtisztítjuk, majd egy tűzálló tálba helyezzük, szorosan egymás mellé. A mustárt, az étolajat és a fűszereket jól eldolgozzuk egy tálban, majd rákenjük a májra. Sózni nem szabad.
2. Kb. 20 perc alatt a sütőben készre sütjük (amíg meg nem pirul kissé a teteje), figyelve arra, hogy a máj ki ne száradjon. Az elkészült ételt mindenki saját szájíze szerint sózhatja.
Energia: 267 Kcal, Fehérje: 34,6 g, Zsír: 10,9 g, Szénhidrát: 7,3 g
kép forrása: www.ocado.com