Hozzávalók:

Mennyiség:

Csirkemáj

170 g

Mustár

1 evőkanál

Napraforgóolaj (lehet sertés zsír is)

1 evőkanál

Bors

Ízlés szerint

Majoranna

0,5 teáskanál

Borsikafű

0,5 teáskanál

Bazsalikom

0,5 kávéskanál

Elkészítés:
1. A májakat megtisztítjuk, majd egy tűzálló tálba helyezzük, szorosan egymás mellé. A mustárt, az étolajat és a fűszereket jól eldolgozzuk egy tálban, majd rákenjük a májra. Sózni nem szabad.
2. Kb. 20 perc alatt a sütőben készre sütjük (amíg meg nem pirul kissé a teteje), figyelve arra, hogy a máj ki ne száradjon. Az elkészült ételt mindenki saját szájíze szerint sózhatja.

Energia: 267 Kcal, Fehérje: 34,6 g, Zsír: 10,9 g, Szénhidrát: 7,3 g

kép forrása: www.ocado.com