Hozzávalók:

Mennyiség:

Padlizsán

100 g

Cukkíni

50 g

Vöröshagyma

50 g

Paradicsom

50 g

Joghurt

30 g

Mozzarella sajt

30 g

Tojás

½ darab

Olívaolaj

5 g

Ízlés szerint

Bors

Ízlés szerint

Bazsalikom

Ízlés szerint

Oregánó

Ízlés szerint

Elkészítés:

1. A padlizsánt és a hagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A cukkínit és a paradicsomot hámozás nélkül szeleteljük. Olíva olajat öntünk a tepsi vagy jénai aljába és egy réteg padlizsán, sózás, egy réteg cukkíni, sózás, egy réteg hagyma, egy réteg paradicsom, sózás. Fűszerezésként bazsalikomot, oregánót szórunk a rétegek tetejére, borsot darálunk rá.
2. Az összeállított étel tetejét kicsit lenyomkodjuk, a joghurtot elkeverjük a tojással és az étel tetejére öntjük, a mozzarellát szeletekre vágjuk és ráfektetjük a rakott zöldség tetejére. Előmelegített sütőben, közepes lángnál megsütjük.
Energia: 315 Kcal, Fehérje: 14,9 g, Zsír: 15,7 g, Szénhidrát: 27,9

forrás: www.doitdelicious.com