Hozzávalók Mennyiség
kukorica 60 g
újhagyma 15 g
retek 15 g
kígyóuborka 30 g
túró 15 g
joghurt 50 g
fokhagymás sajt 15 g
Ízesítő anyagok: só, citrom, Piros Arany, petrezselyemzöld
Elkészítés
Az áttört túrót simára keverjük a joghurttal. Citromlével, paprikakrémmel, sóval és petrezselyemzölddel ízesítjük. A kukoricát megfőzzük, leszűrjük és kihűtjük. Ráöntjük az öntetet. Hozzáadjuk a karikára vágott zöldhagymát, retket és a kockára vágott uborkát. Hűtőszekrényben jól lehűtjük. Tálalás előtt belekeverjük az apró kockára vágott fokhagymás sajtot. A tetejére kevés újhagyma zöldjét vágunk.
Energia: 167 kcal fehérje: 12,0 g zsír: 3,5 g szénhidrát 21,3 g