Hozzávalók Mennyiség
tonhal 120 g
margarin 5 g
spárga 25 g
tejföl 30 g
Elkészítés
A megmosott aszalt szilvát langyos vízbe beáztatjuk. A halat megsózzuk és szűrt citromlével meglocsolva egy órán át pihentetjük. Minden szeletbe belegöngyölünk 1-2 szem szilvát kimagozva. Hústűvel összetűzzük. Margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük. Megszórjuk kakukkfűvel, bazsalikommal, borssal. Rárakjuk a maradék szilvát. Tejföllel elkeverjük egy kevés alaplevet vagy vizet, reszelt citromhéjjal ízesítjük és a halra öntjük. Alufóliával lefedve, előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Energia: 253 kcal fehérje: 25,8 g zsír: 8,6 g szénhidrát 16,7 g