Elkészítése:

A zöldsalátát csíkokra, a vágott uborkát, sárgarépát, zellert, cukkinit, póréhagymát, héjas retket hagyományos salátaöntetbe forgatva, majd jól lecsurgatva felhalmozzuk a tányéron. Majonézöntettel jól meglocsoljuk a tányéron, cikkezett paradicsommal és főtt tojással váltakozva körberakjuk. A tetejére forró olíván pirított laskagomba szeletet teszünk.
(2415 kJ, 575 kcal)

Hozzávalók 1 adagra:

lollo rosso                 30 g

endívia                     30 g

fejes saláta                30 g

uborka                      15 g

sárgarépa                 15 g

zeller                         10 g

cukkini                     15 g

póréhagyma             20 g

hónapos retek          1 csomag

salátaöntet

majonéz

paradicsom              40 g

főtt tojás                   1 db

olívaolaj                   10 g

laskagomba              50 g