Elkészítés

A vöröshagymát finomra vágjuk, a csirkét megtisztítjuk, daraboljuk. A káposztát metéltre vágjuk. Olajjal kikent edényben a vöröshagymát és a húst átfuttatjuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a sót, a káposztát, majd átforgatjuk. Őrölt köménymaggal fűszerezzük, és annyi vízzel engedjük föl, hogy ellepje. Ezután lefedve pároljuk. Ha félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a kockázott burgonyát. Ha szükséges még ízesítjük, összeforraljuk és tálaljuk.

Energia: 352 kcal fehérje: 35,0 g zsír: 14,0 g szénhidrát 19,0 g

hozzávalók

mennyiség

csirkecomb

150 g

fejes káposzta

100 g

burgonya

50 g

vöröshagyma

15 g

lecsó

15 g

olaj

6 g

köménymag

fűszerpaprika