Elkészítés
A vöröshagymát finomra vágjuk, a csirkét megtisztítjuk, daraboljuk. A káposztát metéltre vágjuk. Olajjal kikent edényben a vöröshagymát és a húst átfuttatjuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a sót, a káposztát, majd átforgatjuk. Őrölt köménymaggal fűszerezzük, és annyi vízzel engedjük föl, hogy ellepje. Ezután lefedve pároljuk. Ha félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a kockázott burgonyát. Ha szükséges még ízesítjük, összeforraljuk és tálaljuk.
Energia: 352 kcal fehérje: 35,0 g zsír: 14,0 g szénhidrát 19,0 g
hozzávalók |
mennyiség |
csirkecomb |
150 g |
fejes káposzta |
100 g |
burgonya |
50 g |
vöröshagyma |
15 g |
lecsó |
15 g |
olaj |
6 g |
köménymag |
|
fűszerpaprika |
|
só |