Elkészítés

A húst megmossuk, kifilézzük, kockázzuk. A zöldségféléket kockázzuk. A gombát vékony szeletekre vágjuk, a burgonyát megtisztítjuk, kockázzuk. A húst megfőzzük a kockázott zöldségekkel. A gombát előpároljuk, és leszűrjük. A savanyú uborkát és az almát vékony karikára illetve kockára vágjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk. Az összes zöldségfélét és a húst összekeverjük. A vízből és az ízesítőkből ízes levet készítünk, a salátára öntjük, és hűtőben összeérleljük.  

Energia: 235 kcal fehérje: 32,0 g zsír: 1,5 g szénhidrát 22,2 g

hozzávalók

mennyiség

csirkemell

120 g

burgonya

30 g

savanyú uborka

20 g

sárgarépa

50 g

zeller

10 g

alma

50 g

gomba

10 g

vöröshagyma

10 g

citrom

10 g

cukor

5 g

lestyán