Elkészítése

A csirkemelleket kicsontozzuk, lebőrözzük, és a húst ujjnyi csíkokra vágjuk. A tejszínt és a ketchupot összekeverjük, megsózzuk, borsozzuk és a húst benne legalább egy napig hűtőszekrényben érleljük. Ezután a húst lecseppegtetjük, és a margarinban hirtelen átsütjük. A liszttel megszórjuk, és a páclével felengedjük. A megtisztított, kimagozott őszibarackot kis kockákra vágjuk, és a húshoz adjuk, rázogatva addig hagyjuk a tűzön, amíg a hús teljesen megpuhul, a leve besűrűsödik.

Energia: 351 kcal fehérje: 22,0 g zsír: 18,0 g szénhidrát 22,0 g

hozzávalók

mennyiség

csirkemell

120 g

őszibarack

50 g

tejszín

25 g

margarin

7 g

liszt

2 g

ketchup

fél evőkanál