Elkészítés
A zöldségeket kockára vágjuk, a gombát szeleteljük. Kevés olajon megfuttatjuk, kevés folyadékban megpároljuk. Villával szétnyomkodjuk a zöldségeket. Készítünk egy besamelt. Hozzáadjuk a zöldségeket, a sót, finom petrezselyem zöldet, tojást. Vizes kézzel rudakat formázunk belőle, bundázzuk, és bő zsiradékban kisütjük.
Energia: 403 kcal fehérje: 9,3 g zsír: 26,2 g szénhidrát 29,5 g
hozzávalók |
mennyiség |
sárgarépa |
20 g |
zöldborsó |
20 g |
gyökér |
10 g |
gomba |
5 g |
petrezselyem zöld |
½ csomag |
tej |
30 g |
liszt |
20 g |
zsemlemorzsa |
10 g |
olaj |
15 g |
margarin |
10 g |
tojás |
½ db |
só |
2 g |